Nytt orgel 2019

Heggedal menighet er godt i gang med arbeidet for å anskaffe nytt orgel til Heggedal kirke innen 2018, men vi trenger flere som kan bidra med penger. Nå kan du også VIPPSE! Les mer om det ved å klikke deg videre. Der kan du også se hvor mye som har kommet inn til enhver tid (blir oppdatert ca. 1 gang pr. mnd)

Vil du gi et bidrag til orgelinnsamlingen?

Du kan sette inn en gave på denne kontoen: 1503.57.31498., eller bli fadder for en orgelpipe eller tangent. Å bli fadder vil si at du betaler et engangsbeløp for en konkret pipe eller tangent.

Mer informasjon om å bli fadder, finner du her.

Ønsker du å lese mer om hvordan vi skal samle inn penger, les her

Du kan nå også vippse penger til orgel til nr. 13747 med søkeord Orgel.

1. Dumå først åpne Vipps-appen på sin mobil
  2. Klikk så på plusstegnet-velg Send penger
  3. Skriv inn Heggedal menighet eller Vipps-nummer: 13747, og sjekk at riktig brukersted vises i appen
  4. Legg inn beløp og trykk send
  5. En kvittering kommer opp på din mobilskjerm og kan vises frem til den som skal ha betalt.

Har du ikke Vipps? Å få tilgang tar kun et par minutter:

1. Last ned Vipps fra App Store Eller Google Play
  2. Når appen er ferdig nedlastet, klikk Åpne
  3. Du registrerer deg ved å legge inn navn og kontonummer, og er deretter klar til å ta i bruk Vipps.

Det har nå (pr. 31.12.2016) kommet inn kr. 304.549,-.