Bli frivillig medarbeider

Vil du være med.....?

Viktige jobber som frivillig i Heggedal menighet - ta kontakt hvis du ønsker en av de ledige stillingene.

Vi har mange viktige, små og store jobber for deg som har tid og lyst og som passer for deg!  Du kan f.eks. bli besøksvenn, være med i gudstjenesteteamet, gå på blomsterbesøk til 80-, 90- og 100-åringer i menigheten, tenke ut nye måter å styrke menighetens økonomi etc... Eller kanskje er du en innovatør og har lyst å starte noe helt nytt?

Her på sidene finner du annonser for noen av de aktuelle ledige stillingene.
Du søker ved å ringe 66 90 71 80 eller sende e-post til heggedal.menighet@asker.kirken.no  Vi vil så ta en prat med deg. Ønsker du å bidra med noe som ikke fanges opp i stillingsannonsene, er det bare å ta kontakt og fortelle hva du kan bidra med!

Vi ønsker oss til enhver tid ca 40 nye medarbeidere - vil du være en av dem? Det er alltid noen som ønsker avløsning eller slutter og da trenger vi nye medarbeidere for å holde alle tiltakene i gang.