Givertjenesten i Heggedal kirke

Har du lyst til å bidra på fast basis til menighetens økonomi og samtidig betale mindre skatt? En rekke av aktivitetene i menigheten er kun mulig å opprettholde gjennom frivillige gaver.

 

I tillegg har vi behov for driftsmidler for å kunne holde aktivitetene i gang. Noen ganger må vi også gjøre større investeringer på inventarsiden. Beløpet du gir til menigheten kan bli trukket fra din inntekt, slik at du betaler mindre skatt. Meld fra om ditt personnummer til daglig leder i menigheten, så blir din gave registrert hos skattemyndighetene. Din gave er velkommen, stor eller liten! 

 

Heggedal menighets kontonummer er 1644.15.39499. For å bli fast giver, er det bare å gå inn i nettbanken din under Betaling og registrere et månedlig beløp under faste oppdrag. Du kan når som helst avslutte innbetalingene. Enklere kan det ikke bli! 

Ønsker du å gi et bidrag via Vipps i gudstjenesten så kan du også det. Søk opp Heggedal menighet og velg Gudstjeneste og nummer 20772.

Menigheten har også nå startet innsamlingsaksjon for Nytt orgel 2018. Mer informasjon om fadderordning finner du her. Orgelsaken har eget kontonummer - 1503.57.31498.

Du kan også gi til orgel via Vipps. Søk her opp Heggedal menighet og velg orgel og nummer 13747.

 

 

 

Innhold  Planlegge Aktiviteter