Dåp

Dåpen er inngangsporten til kirken og en av livets store begivenheter. Velkommen til dåp i Heggedal kirke!

Her finner du en liten video om dåp

Her kan du lese mer om hva dåpen er.

Ønsker du dåp i Heggedal kirke?

Det er satt opp dåp i følgende gudstjenester:

19.mars

26.mars

2.april - fullt

9.april - Palmesøndag

16.april - Påskedag

7.mai

14.mai - fullt

21.mai

4.juni - Pinsedag

11.juni

18.juni

Det fins flere måter å melde dåp i Heggedal kirke.

Du kan gjøre det elektronisk ved å trykke her

1.Logg på med mobilnummeret ditt

2. Sett inn koden du får på mobilen

3. Velg "registrer dåp"

4. Velg "Heggedal" som sokn.

5. Fyll inn med navn på barn, foreldre og faddere osv.

NB! Når du fyller inn adressen til fadderne, skal du ikke skrive inn poststed, KUN postnummer! Ellers vil ikke fadderne bli registrert i vårt system.

6. Send inn

Vi tar kontakt når du har meldt barnet ditt til dåp.

Du kan også ringe menighetskontoret på 66 90 71 80 (mandag-torsdag 10:00-14:00) for å avtale dato, eller sende mail til oss: heggedal.menighet.asker@kirken.no

Dersom dere ønsker dåp utenom gudstjenestene, for eksempel på en hverdag, er det også mulig. Bare ta kontakt med menighetskontoret.

Det er normalt inntil tre dåp på en gudstjeneste, det betyr at det allerede kan være fullt den dagen dere ønsker, men ta kontakt så finner vi en løsning sammen! Grunnen til at vi har en begrensning på antall dåp, er rett og slett fordi kirken vår ikke er så stor.